Bezoekers

ICTWaarborg nodigt jou uit voor dé IT Christmas party of the year. Dé volledig verzorgde kerstborrel waarmee we met mensen uit de ICT-branche het jaar afsluiten. Onder het genot van gratis drankjes & hapjes netwerken met branchegenoten!

Wanneer? 12 december 2019
Waar? InnStyle, Herenweg 55 Maarssen
Tijden? Van 16:00 uur tot 21:00 uur
Kosten? Gratis (inclusief eten en drinken)!

Meld jezelf en je collega's hieronder gratis aan en ontvang bij aankomst jouw unieke kerstlot! Met dit kerstlot maak je kans op het winnen van mooie kerstgeschenken!

Privacyverklaring

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het formulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.

captcha om mensen en robots te onderscheiden

Na inzending van dit inschrijfformulier ontvangt u voor de goede orde op het opgegeven e-mailadres een kopie van het door u ingevulde formulier. Mocht u dit niet ontvangen of heeft u naar aanleiding daarvan nog vragen, neem dan contact met ons op.

Over ons evenement

ICTWaarborg nodigt jou uit voor de IT Christmas party. Dé volledig verzorgde kerstborrel waarmee we met mensen uit de ICT-branche het jaar afsluiten. Deze Christmas party is hét event om onder het genot van drankjes & hapjes te netwerken met branchegenoten en om jouw producten en diensten te promoten. Schrijf je snel in. Deze persoonlijke uitnodiging verschaft jou gratis toegang tot de IT Christmas party.

Datum evenement
12 december 2019
Locatie
Herenweg 55 Maarssen

Gratis aanmelden

Sponsors

Neem jij actief deel aan de IT Christmas Party? Dan zal je logo hier worden vermeld.

De volgende bedrijven hebben zich als sponsor aan de IT Christmas Party verbonden:

 

Hoofdsponsor

 

Overige sponsoren

HP KeeenSystems   

              

        

 

Resterende tijd

2 1 Dagen
1 1 Uren
4 1 Minuten

Plattegrond locatie

Locatieplattegrond met kerstlofts, x-mas cribs en x-mas tables

Aanmelden als sponsor

Laatste nieuws

IT Resellers Group start in Nederland

IT Resellers Group is een inkooporganisatie voor resellers en levert uitsluitend IT gerelateerde producten zoals notebooks, laptops, printers en …

Welcome to our Crib

“Welcome to our Crib”  Dat hoor je meestal in een Rap Video. Maar nu ook op 12 december bij de ICTWaarborg Christmas Party. Daar …

IT Christmas Party: Portland presenteert Altaro en MailStore

Zien jouw klanten e-mail archiving en -back-up meer als een ‘moetje’ dan ‘nuttig’? Dan hebben zij mazzel, want dat betekent …

Meer nieuws

Herenweg 55, 3602 AN Maarssen