‘Eenvoud is een prioriteit voor elke beheerde netwerkomgeving’

Geplaatst op 21 november 2019 om 12:15

Het beheren van een infrastructuur vanuit de Cloud was tot nu toe alleen toegankelijk voor grote enterprises door de hoge kosten. Dit weerhield het midden-en kleinbedrijf er van om ook een digitale transformatie door te voeren. D-Link gaf gehoor aan deze vraag door met Nuclias een betaalbare Cloudgebaseerde netwerkomgeving te bieden.

“We bieden Nuclias in twee vormen,” zegt Gerald Schouten Country Sales Manager D-Link Benelux, “Nuclias Cloud is onze eenvoudigste oplossing, waarmee elke organisatie op een simpele manier een netwerk kan installeren, beheren, configureren en troubleshooten via een webbrowser of speciale Nuclias Cloud app. Daarnaast bieden we ook Nuclias Connect, een software voor netwerkbeheer waarmee u het netwerk lokaal kunt beheren voor specifieke privacy en beveiliging.”

Dergelijke clouddiensten zijn al langer beschikbaar, en het valt op dat pas nu de kleinere organisaties worden meegenomen als doelgroep. “De markt is gepolariseerd”, legt Schouten uit. “Je kunt de automatisering, zichtbaarheid en zelfs eenvoud al krijgen in het high-end cloudaanbod. Probleem is dat de prijs te hoog is voor kleinere bedrijven. Dat komt vaak doordat de oplossingen niet zijn afgestemd op de behoeften van kleinere en middelgrote organisaties.”

De verwachtingen en eisen aan netwerken van kleinere organisaties nemen dus toe, maar hun capaciteit niet. “Je hebt een oplossing nodig die qua functionaliteit vergelijkbaar is met die van enterprises, maar wel tegen een betaalbare prijs”, concludeert Schouten. “Nuclias is hier speciaal voor ontworpen.”

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 31 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als een wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken.

We kijken ernaar uit om tijdens de ICT Christmas Party in contact te komen met installateurs en resellers om hen alles te vertellen over de meerwaarde van D-Link en de mogelijkheden om partner te worden in ons VIP+ programma en daarbij het glas te heffen op een succevolle samenwerking!

Benieuwd geworden naar de Nuclias oplossingen van D-Link? Lees er hier meer over:https://eu.dlink.com/nl/nl/for-business/nuclia 

Wilt u meer weten over het D-Link VIP+ Partner Programma? Klik dan hier:https://eu.dlink.com/nl/nl/partner-login

Tot 12 december! 

Meer nieuws, november 2019

Over ons evenement

ICTWaarborg nodigt jou uit voor de IT Christmas party. Dé volledig verzorgde kerstborrel waarmee we met mensen uit de ICT-branche het jaar afsluiten. Deze Christmas party is hét event om onder het genot van drankjes & hapjes te netwerken met branchegenoten en om jouw producten en diensten te promoten. Schrijf je snel in. Deze persoonlijke uitnodiging verschaft jou gratis toegang tot de IT Christmas party.

Datum evenement
9 december 2021
Locatie
Herenweg 55, 3602 AN Maarssen

Gratis aanmelden

Sponsors

Neem jij actief deel aan de IT Christmas Party? Dan zal je logo hier worden vermeld.
De volgende bedrijven hebben zich als sponsor aan de IT Christmas Party verbonden:

 

 

 

Sfeerimpressie IT Christmas Party

 

 

Plattegrond locatie

Locatieplattegrond met kerstlofts, x-mas cribs en x-mas tables

Aanmelden als sponsor

Laatste nieuws

Terugblik IT Christmas Party 12 december

12 december was het eindelijk zover. De allereerste editie van de IT Christmas Party. Dé gezelligste kerstborrel door en voor de ICT-branche. Verschillende ICT-bedrijven kwamen bijeen om gezamenlijk het jaar af te sluiten. In hun kerstoutfits werd er genoten van heerlijke winterse hapjes en drankjes. Alle hoogtepunten van het jaar werden besproken en er werden nieuwe ideeën uitgewisseld voor het komende jaar.

Digital Transformation, at Work

Naarmate de moderne werkplek evolueert, hebben bedrijven meer veelzijdige displays nodig om ononderbroken te zorgen communicatie en uitbreiding van …

Bezoek de Poly Christmas Crib, kraak de kluis en win een Poly headset!

Plantronics en Polycom zijn dit jaar samengegaan als Poly. Daarmee voorziet Poly als één organisatie haar klanten in alle …

Meer nieuws

Herenweg 55, 3602 AN Maarssen