IT Christmas Party: Portland presenteert Altaro en MailStore

Geplaatst op 12 november 2019 om 16:35

Zien jouw klanten e-mail archiving en -back-up meer als een ‘moetje’ dan ‘nuttig’? Dan hebben zij mazzel, want dat betekent dat er nog nooit iets is misgegaan. Bij juridische geschillen met klanten of personeel kan het echter dé way out zijn. Kortom: e-mail archiving en -back up: oersaai, maar keihard noodzakelijk.

Tijdens de IT Christmas Party neemt Portland daarom de twee specialisten, Altaro en MailStore, mee. In hun X-Mas Cribs kunnen ze jou alles te vertellen over de gevaren, noodzaak én oplossing om de gegevens van jouw klanten als MSP of IT-professional zo slim mogelijk te archiveren en back-uppen.

Altaro’s hassle-free storage & recovery
Wie denkt dat een tech-gigant als Microsoft een geïntegreerd back-up en data recovery service biedt, heeft het mis. Altaro biedt uitkomst met een Office 365 Backup speciaal ontwikkeld voor MSP’s. De software biedt een multi-tenant cloud oplossing waarin alle Office 365 mailboxen, OneDrive en SharePoint bestanden van jouw klanten gemakkelijk centraal worden opgeslagen en hersteld kunnen worden. MSP’s die kiezen voor Altaro kunnen zelf hun prijsmodel kiezen en door middel van een flexibel account, gebruikers toevoegen en afmelden, elke maand. Zo betaal je nooit voor wat je niet gebruikt. 

MailStore
Met MailStore kun je de e-mails van jouw klanten gemakkelijk archiveren en doorzoeken van (bijna) elk e-mailprogramma. MailStore bewaart de mails in een veilig, centraal archief en zorgt er, met een full-text zoekfunctie voor, voor dat je data en bijlages tot jarenlang gemakkelijk kan terugvinden. Ook als deze zijn verstuurd vanaf verschillende laptops, computers, programma’s en mailboxen. En nog een extra voordeel? Met één muisklik kunnen jouw klanten gearchiveerde mails herstellen, beantwoorden en doorsturen, gewoon vanuit hun vertrouwde e-mailprogramma. Ruim 60.000 klanten en een success rate van 98.9%, maken MailStore dé betrouwbare oplossing om e-mails veilig en efficiënt te archiveren.

Zien we jou in onze X-Mas Crib’s 12 december?

 

 

Meer nieuws, november 2019

Over ons evenement

ICTWaarborg nodigt jou uit voor de IT Christmas party. Dé volledig verzorgde kerstborrel waarmee we met mensen uit de ICT-branche het jaar afsluiten. Deze Christmas party is hét event om onder het genot van drankjes & hapjes te netwerken met branchegenoten en om jouw producten en diensten te promoten. Schrijf je snel in. Deze persoonlijke uitnodiging verschaft jou gratis toegang tot de IT Christmas party.

Datum evenement
9 december 2021
Locatie
Herenweg 55, 3602 AN Maarssen

Gratis aanmelden

Sponsors

Neem jij actief deel aan de IT Christmas Party? Dan zal je logo hier worden vermeld.
De volgende bedrijven hebben zich als sponsor aan de IT Christmas Party verbonden:

 

 

 

Sfeerimpressie IT Christmas Party

 

 

Plattegrond locatie

Locatieplattegrond met kerstlofts, x-mas cribs en x-mas tables

Aanmelden als sponsor

Laatste nieuws

Terugblik IT Christmas Party 12 december

12 december was het eindelijk zover. De allereerste editie van de IT Christmas Party. Dé gezelligste kerstborrel door en voor de ICT-branche. Verschillende ICT-bedrijven kwamen bijeen om gezamenlijk het jaar af te sluiten. In hun kerstoutfits werd er genoten van heerlijke winterse hapjes en drankjes. Alle hoogtepunten van het jaar werden besproken en er werden nieuwe ideeën uitgewisseld voor het komende jaar.

Digital Transformation, at Work

Naarmate de moderne werkplek evolueert, hebben bedrijven meer veelzijdige displays nodig om ononderbroken te zorgen communicatie en uitbreiding van …

Bezoek de Poly Christmas Crib, kraak de kluis en win een Poly headset!

Plantronics en Polycom zijn dit jaar samengegaan als Poly. Daarmee voorziet Poly als één organisatie haar klanten in alle …

Meer nieuws

Herenweg 55, 3602 AN Maarssen