IT Resellers Group start in Nederland

Geplaatst op 15 november 2019 om 15:15

IT Resellers Group is een inkooporganisatie voor resellers en levert uitsluitend IT gerelateerde producten zoals notebooks, laptops, printers en software. 

De inkooporganisatie is al meer dan 12 jaar een succes in België, heeft ruim 200 partners en is nu ook in Nederland gestart.

Wat houdt partnership IT Resellers in:
Bij IT Resellers krijgt u concurrerende inkoopprijzen en maakt u gebruik van speciale deals en kortingen. Er wordt uitsluitend met A-merken gewerkt waarbij een lange levensduur gegarandeerd is. Niet alleen tijdens het voortraject ontvangt u als partner de beste service ook na de aankoop kunt u hierop rekenen bij IT Resellers. Naast deze voordelen ondersteunt de inkooporganisatie haar partners in promotie- en marketingcampagnes, deelt haar KNOW-HOW en jarenlange ervaring.

Uw voordelen op een rijtje:

*Concurrerende inkoopprijzen

*Service, zowel voor- als natraject

*Kwaliteitsmerken, uitsluitend A-merken

*Promotiecampagnes

*KNOW- HOW

Bezoek onze stand op de IT Christmas Party, we vertellen u graag wat IT Resellers voor u als reseller kan betekenen. IT Resellers opereert zowel voor de B-to-B markt als de B-to-C markt. Tot 12 december!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alexander Blok (nederland@itresellers.be)

Meer nieuws, november 2019

Over ons evenement

ICTWaarborg nodigt jou uit voor de IT Christmas party. Dé volledig verzorgde kerstborrel waarmee we met mensen uit de ICT-branche het jaar afsluiten. Deze Christmas party is hét event om onder het genot van drankjes & hapjes te netwerken met branchegenoten en om jouw producten en diensten te promoten. Schrijf je snel in. Deze persoonlijke uitnodiging verschaft jou gratis toegang tot de IT Christmas party.

Datum evenement
9 december 2021
Locatie
Herenweg 55, 3602 AN Maarssen

Gratis aanmelden

Sponsors

Neem jij actief deel aan de IT Christmas Party? Dan zal je logo hier worden vermeld.
De volgende bedrijven hebben zich als sponsor aan de IT Christmas Party verbonden:

 

 

 

Sfeerimpressie IT Christmas Party

 

 

Plattegrond locatie

Locatieplattegrond met kerstlofts, x-mas cribs en x-mas tables

Aanmelden als sponsor

Laatste nieuws

Terugblik IT Christmas Party 12 december

12 december was het eindelijk zover. De allereerste editie van de IT Christmas Party. Dé gezelligste kerstborrel door en voor de ICT-branche. Verschillende ICT-bedrijven kwamen bijeen om gezamenlijk het jaar af te sluiten. In hun kerstoutfits werd er genoten van heerlijke winterse hapjes en drankjes. Alle hoogtepunten van het jaar werden besproken en er werden nieuwe ideeën uitgewisseld voor het komende jaar.

Digital Transformation, at Work

Naarmate de moderne werkplek evolueert, hebben bedrijven meer veelzijdige displays nodig om ononderbroken te zorgen communicatie en uitbreiding van …

Bezoek de Poly Christmas Crib, kraak de kluis en win een Poly headset!

Plantronics en Polycom zijn dit jaar samengegaan als Poly. Daarmee voorziet Poly als één organisatie haar klanten in alle …

Meer nieuws

Herenweg 55, 3602 AN Maarssen