Kom met ons proosten in de DSD Christmas Crib!

Geplaatst op 28 november 2019 om 10:40

Onder het genot van een hapje en drankje vertellen wij je graag meer over DSD Europe en wat ons distributieplatform voor jou en je klanten kan betekenen.

Daarnaast willen we je informeren over onze vernieuwde Renewal Tool. Een tool waarmee we het proces van verlengen automatiseren, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw klanten hun software ook echt bij jou verlengen.

Jouw eigen on-demand software store

Sinds de oprichting in 2009 bieden wij IT-resellers en MSP’s een uniek platform waar je gemakkelijk en snel cloud services en software inkoopt, activeert én beheert. Waar je ook bent: op kantoor, bij een klant of onderweg. Of je nu software verzorgt voor één consument of multinationals: met het DSD-platform is software binnen enkele kliks gekocht én geactiveerd.

Uitgebreid aanbod cloud services en software

Met ons uitgebreide software aanbod faciliteer jij de volledige IT-infrastructuur van je klanten vanuit jouw on-demand software store. Het DSD-platform is gevuld met een divers aanbod cloud services en softwarelicenties. Een aanbod van meer dan 35 merken dat wij continu uitbreiden op basis van de behoeftes in de markt.

Nieuw: DSD Renewal Tool

Ondanks jouw investering in klantbehoud zijn er altijd hogere machten die klanten wegkapen. Simpelweg, omdat zij jouw klanten al hebben geattendeerd op een verlenging, voordat jij daar überhaupt de kans voor krijgt. Klinkt dat herkenbaar? De Renewal Tool is de oplossing. Met deze tool, standaard beschikbaar in het DSD-platform, automatiseren we het proces van verlengen, zodat jouw klanten hun software ook echt bij jou verlengen.

Betrouwbaar support 

Een klein team van sales-, marketing- en supportspecialisten helpen je in alle fases van de customer lifecycle: van marketing- en salesondersteuning tijdens pre-sales tot technische ondersteuning tijdens en na de activatie van de software of service. Ons team staat voor persoonlijk contact, korte lijnen en snel handelen.

Wil je meer weten? Bezoek alvast onze website: dsdeurope.com.

Tot 12 december!

Team DSD Europe

Meer nieuws, november 2019

Over ons evenement

ICTWaarborg nodigt jou uit voor de IT Christmas party. Dé volledig verzorgde kerstborrel waarmee we met mensen uit de ICT-branche het jaar afsluiten. Deze Christmas party is hét event om onder het genot van drankjes & hapjes te netwerken met branchegenoten en om jouw producten en diensten te promoten. Schrijf je snel in. Deze persoonlijke uitnodiging verschaft jou gratis toegang tot de IT Christmas party.

Datum evenement
9 december 2021
Locatie
Herenweg 55, 3602 AN Maarssen

Gratis aanmelden

Sponsors

Neem jij actief deel aan de IT Christmas Party? Dan zal je logo hier worden vermeld.
De volgende bedrijven hebben zich als sponsor aan de IT Christmas Party verbonden:

 

 

 

Sfeerimpressie IT Christmas Party

 

 

Plattegrond locatie

Locatieplattegrond met kerstlofts, x-mas cribs en x-mas tables

Aanmelden als sponsor

Laatste nieuws

Terugblik IT Christmas Party 12 december

12 december was het eindelijk zover. De allereerste editie van de IT Christmas Party. Dé gezelligste kerstborrel door en voor de ICT-branche. Verschillende ICT-bedrijven kwamen bijeen om gezamenlijk het jaar af te sluiten. In hun kerstoutfits werd er genoten van heerlijke winterse hapjes en drankjes. Alle hoogtepunten van het jaar werden besproken en er werden nieuwe ideeën uitgewisseld voor het komende jaar.

Digital Transformation, at Work

Naarmate de moderne werkplek evolueert, hebben bedrijven meer veelzijdige displays nodig om ononderbroken te zorgen communicatie en uitbreiding van …

Bezoek de Poly Christmas Crib, kraak de kluis en win een Poly headset!

Plantronics en Polycom zijn dit jaar samengegaan als Poly. Daarmee voorziet Poly als één organisatie haar klanten in alle …

Meer nieuws

Herenweg 55, 3602 AN Maarssen