Welcome to our Crib

Geplaatst op 13 november 2019 om 14:15

“Welcome to our Crib”

 Dat hoor je meestal in een Rap Video. Maar nu ook op 12 december bij de ICTWaarborg Christmas Party. Daar hebben wij met Dropbox een kerst “Crib” en uiteraard ben je van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Natuurlijk geven wij het het ook een zakelijk tintje, wij introduceren je graag in onze wereld van de Smart Workplace. Een term die je steeds vaker hoort en gaat horen. Wat is onze kijk hierop? Waarom is Dropbox een goed alternatief voor de gevestigde orde?

 Met het nieuwe Dropbox geven wij resellers een uitgelezen kans om zich te onderscheiden van de concurrentie. Wij geloven sterk in een “best of Breed” Strategy. Met andere woorden: creëer voor jouw klant het beste ecosysteem met alleen de juiste applicaties. Kies uit een zeer breed aanbod en bied jouw klant dat wat het beste past in zijn/haar omgeving. En dat hoeven niet specifieke Dropbox applicaties te zijn. Dropbox is het content platform waarop jij het optimale ecosysteem bouwt. Maar, als je wilt, kun je ook kiezen voor al diep geïntegreerde oplossingen als Slack en Zoom. 

 Wij noemen dat het “wheel of Excellence”. Dropbox als de centrale as met daaromheen “Best of Breed” applicaties. Hiermee creëer je vrijheid en flexibiliteit voor jouw klant. Geen “Best of Suite” lock in situaties meer, geen afhankelijkheid van de grote fabrikanten en leveranciers. Onafhankelijkheid voor jouw klant, maar ook voor jou als reseller. Kies jouw eigen pad en onderscheid je van jouw collega’s in de markt met een uniek op maat gemaakt ecosysteem. Wat dat doet voor de loyaliteit van jouw klanten en de winstgevendheid van jouw bedrijf? Daar ga ik graag over in gesprek met jou.

Wil je alvast wat meer informatie, of ben je nieuwsgierig hoe een Dropbox partner te worden.

Ga dan vast naar www.dropboxeffect.com/nl

Tot 12 december

Groet,

Marcel van de Gender

Meer nieuws, november 2019

Over ons evenement

ICTWaarborg nodigt jou uit voor de IT Christmas party. Dé volledig verzorgde kerstborrel waarmee we met mensen uit de ICT-branche het jaar afsluiten. Deze Christmas party is hét event om onder het genot van drankjes & hapjes te netwerken met branchegenoten en om jouw producten en diensten te promoten. Schrijf je snel in. Deze persoonlijke uitnodiging verschaft jou gratis toegang tot de IT Christmas party.

Datum evenement
9 december 2021
Locatie
Herenweg 55, 3602 AN Maarssen

Gratis aanmelden

Sponsors

Neem jij actief deel aan de IT Christmas Party? Dan zal je logo hier worden vermeld.
De volgende bedrijven hebben zich als sponsor aan de IT Christmas Party verbonden:

 

 

 

Sfeerimpressie IT Christmas Party

 

 

Plattegrond locatie

Locatieplattegrond met kerstlofts, x-mas cribs en x-mas tables

Aanmelden als sponsor

Laatste nieuws

Terugblik IT Christmas Party 12 december

12 december was het eindelijk zover. De allereerste editie van de IT Christmas Party. Dé gezelligste kerstborrel door en voor de ICT-branche. Verschillende ICT-bedrijven kwamen bijeen om gezamenlijk het jaar af te sluiten. In hun kerstoutfits werd er genoten van heerlijke winterse hapjes en drankjes. Alle hoogtepunten van het jaar werden besproken en er werden nieuwe ideeën uitgewisseld voor het komende jaar.

Digital Transformation, at Work

Naarmate de moderne werkplek evolueert, hebben bedrijven meer veelzijdige displays nodig om ononderbroken te zorgen communicatie en uitbreiding van …

Bezoek de Poly Christmas Crib, kraak de kluis en win een Poly headset!

Plantronics en Polycom zijn dit jaar samengegaan als Poly. Daarmee voorziet Poly als één organisatie haar klanten in alle …

Meer nieuws

Herenweg 55, 3602 AN Maarssen