Wie is TNWC?

Geplaatst op 11 november 2019 om 09:00

TNWC staat voor The New Wholesale Company. En dat is ook wat we doen; wij zijn dé totaalleverancier van smartphones, tablets zowel nieuw als refurbished. Altijd tegen de scherpste prijzen!

We leveren alle merken: Apple, Samsung, Huawei, Nokia, Oneplus, Google, CAT, Motorola, HTC, Xiaomi enzovoort. TNWC werkt met grote voorraden die elke dag worden aangevuld. Zo kunnen wij u altijd verzekeren van een voorradige levering. 

Ook staan wij voor u klaar wat betreft dropshipment. Een aantal van onze voordelen zijn:

·         Kosteloze levering aan eindklanten met pakbon van reseller;

·         Kosteloze toevoeging van simkaarten van de reseller met rapportage simkaartnummers i.c.m imeinummers;

·         Kosteloze toevoeging van flyers van de reseller. ( Zelf te ontwikkelen)

Bent u op zoek naar Apple iPhones of iPads die door de reseller in DEP gezet moeten worden? Ook daar kunnen wij u mee van dienst zijn.

White Label Webshop:
TNWC biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van een White Label Webshop.

Hierbij draait uw webshop volledig op onze data. Als reseller heeft u zelf helemaal geen onderhoud, geen content, geen hosting. Enkel een shop of inlog knop op de eigen website van de reseller. In de eigen huisstijl van de reseller, orders gaan via API naar ons, niets meer typen of invoeren dus. Levering gaat volgens dropshipment. 

Refurbished:
Naast alle andere merken is TNWC ook officieel distributeur van refurbished iPhones van Renewd.  Renewd is het kwaliteitsmerk voor refurbished Apple producten. Met 100% originele Apple onderdelen, de strengste kwaliteitscontrole van Europa en een uitgebreide garantieservice is Renewd uniek in de kwaliteit die ze leveren. Alle Renewd toestellen worden van binnen en buiten gecontroleerd op 83 kritieke punten door een Apple Authorised Service Provider, zijn in perfecte technische conditie en worden voorzien van de nieuwste iOS-software. Door te kiezen voor Renewd geef je een iPhone een tweede leven en voorkom je het gebruik van diverse grondstoffen. Renewd: het duurzame alternatief van Apple.” 

Lees meer op de website: https://tnwc.nl/

We zien u graag terug bij onze crib tijdens de IT Christmas Party om kennis te maken en onze manier van werken uit te lichten en vragen mondeling te beantwoorden

Meer nieuws, november 2019

Over ons evenement

ICTWaarborg nodigt jou uit voor de IT Christmas party. Dé volledig verzorgde kerstborrel waarmee we met mensen uit de ICT-branche het jaar afsluiten. Deze Christmas party is hét event om onder het genot van drankjes & hapjes te netwerken met branchegenoten en om jouw producten en diensten te promoten. Schrijf je snel in. Deze persoonlijke uitnodiging verschaft jou gratis toegang tot de IT Christmas party.

Datum evenement
9 december 2021
Locatie
Herenweg 55, 3602 AN Maarssen

Gratis aanmelden

Sponsors

Neem jij actief deel aan de IT Christmas Party? Dan zal je logo hier worden vermeld.
De volgende bedrijven hebben zich als sponsor aan de IT Christmas Party verbonden:

 

 

 

Sfeerimpressie IT Christmas Party

 

 

Plattegrond locatie

Locatieplattegrond met kerstlofts, x-mas cribs en x-mas tables

Aanmelden als sponsor

Laatste nieuws

Terugblik IT Christmas Party 12 december

12 december was het eindelijk zover. De allereerste editie van de IT Christmas Party. Dé gezelligste kerstborrel door en voor de ICT-branche. Verschillende ICT-bedrijven kwamen bijeen om gezamenlijk het jaar af te sluiten. In hun kerstoutfits werd er genoten van heerlijke winterse hapjes en drankjes. Alle hoogtepunten van het jaar werden besproken en er werden nieuwe ideeën uitgewisseld voor het komende jaar.

Digital Transformation, at Work

Naarmate de moderne werkplek evolueert, hebben bedrijven meer veelzijdige displays nodig om ononderbroken te zorgen communicatie en uitbreiding van …

Bezoek de Poly Christmas Crib, kraak de kluis en win een Poly headset!

Plantronics en Polycom zijn dit jaar samengegaan als Poly. Daarmee voorziet Poly als één organisatie haar klanten in alle …

Meer nieuws

Herenweg 55, 3602 AN Maarssen