Bezoek de Poly Christmas Crib, kraak de kluis en win een Poly headset!

Geplaatst op 5 december 2019 om 09:10

Plantronics en Polycom zijn dit jaar samengegaan als Poly. Daarmee voorziet Poly als één organisatie haar klanten in alle communicatiebehoeftes op het gebied van headsets, deskphones, video en audio-/video-conferencing. Dit ondersteunen we met onze services en de software om de producten te managen en om analyses te kunnen maken. Daardoor bieden we communicatie-endpoints voor de persoonlijke werkplek en voor vergaderruimtes, van kleine huddle rooms tot aan de corporate boardrooms.

Maak kennis met Poly

Poly is op de IT Christmas Party aanwezig met een echte Christmas Crib vol met verrassingen! Je bent van harte welkom. Bekijk, voel en ervaar onze headsets met Active Noise Cancelling (ANC), onze oplossingen voor Microsoft Teams, Zoom en andere platformen, de nieuwe generatie deskphones en onze video-oplossingen voor elk type vergaderruimte.

Kraak de kluis en win een Poly headset met ANC

Maar er is meer! Tijdens de IT Christmas Party lopen de Poly Polaroid Christmas Girls rond. Als je het leuk vindt, maken ze ter plekke een foto van jou (en je collega’s of andere bekenden). Je ontvangt dan direct jouw polaroid-foto in een passend kerst-thema. Bovendien wordt elke foto voorzien van een unieke code. Mét die code maak je kans om een van de Poly headsets (met ANC) te winnen. Hoe? Kom langs bij de Poly Christmas Crib waar onze Poly kluis staat, toets je persoonlijke code in en wie weet win jij een van de headsets die in de kluis liggen!

Zien wij jou ook bij de Poly Christmas Crib? We maken graag kennis met je!

Meer nieuws, december 2019

Over ons evenement

ICTWaarborg nodigt jou uit voor de IT Christmas party. Dé volledig verzorgde kerstborrel waarmee we met mensen uit de ICT-branche het jaar afsluiten. Deze Christmas party is hét event om onder het genot van drankjes & hapjes te netwerken met branchegenoten en om jouw producten en diensten te promoten. Schrijf je snel in. Deze persoonlijke uitnodiging verschaft jou gratis toegang tot de IT Christmas party.

Datum evenement
9 december 2021
Locatie
Herenweg 55, 3602 AN Maarssen

Gratis aanmelden

Sponsors

Neem jij actief deel aan de IT Christmas Party? Dan zal je logo hier worden vermeld.
De volgende bedrijven hebben zich als sponsor aan de IT Christmas Party verbonden:

 

 

 

Sfeerimpressie IT Christmas Party

 

 

Plattegrond locatie

Locatieplattegrond met kerstlofts, x-mas cribs en x-mas tables

Aanmelden als sponsor

Laatste nieuws

Terugblik IT Christmas Party 12 december

12 december was het eindelijk zover. De allereerste editie van de IT Christmas Party. Dé gezelligste kerstborrel door en voor de ICT-branche. Verschillende ICT-bedrijven kwamen bijeen om gezamenlijk het jaar af te sluiten. In hun kerstoutfits werd er genoten van heerlijke winterse hapjes en drankjes. Alle hoogtepunten van het jaar werden besproken en er werden nieuwe ideeën uitgewisseld voor het komende jaar.

Digital Transformation, at Work

Naarmate de moderne werkplek evolueert, hebben bedrijven meer veelzijdige displays nodig om ononderbroken te zorgen communicatie en uitbreiding van …

Bezoek de Poly Christmas Crib, kraak de kluis en win een Poly headset!

Plantronics en Polycom zijn dit jaar samengegaan als Poly. Daarmee voorziet Poly als één organisatie haar klanten in alle …

Meer nieuws

Herenweg 55, 3602 AN Maarssen