Digital Transformation, at Work

Geplaatst op 5 december 2019 om 14:30

Naarmate de moderne werkplek evolueert, hebben bedrijven meer veelzijdige displays nodig om ononderbroken te zorgen communicatie en uitbreiding van het delen van ideeën. Vooral geavanceerde professionele displays kunnen dat verbeteren:

Collaboration

Bedrijven hebben beeldschermen nodig die tegemoet kunnen komen aan de groeiende afhankelijkheid van externe werknemers en hun personal devices en meer mogelijkheden bieden voor een soepele interactie vanaf elke locatie.

Communicatie

Om projecten georganiseerd en op schema te houden, hebben bedrijven displays nodig die content centraal kunnen opslaan en het mogelijk maken voor een externe doch veilige toegang ten behoeve van beoordeling en revisie van de content.

Productiviteit

Productiviteit speelt een essentiele rol in de bedrijfs resultaten vandaag de dag. Iedere vertraging van het proces zorgt voor frustratie en zal een negatieve invloed hebben op het bedrijfs resultaat. Door gebruik te maken van de juiste visuele oplossingen die naadloos aansluiten op de bedrijfsprocessen kan hierin een grote winst in productiviteit behaald worden.

Samsung Display Solutions werkt al decennia lang aan de ideale visuele oplossingen voor organisaties en bedrijven. Wij vertellen u er graag meer over op de IT Christmas Party. Kom een kijkje nemen bij onze X-mas Crib dan laten u tevens kennis maken met onze nieuwste telg in ons assortiment, De Flip2!

Lees meer over onze oplossingen: https://displaysolutions.samsung.com/industries/corporate

Meer nieuws, december 2019

Over ons evenement

ICTWaarborg nodigt jou uit voor de IT Christmas party. Dé volledig verzorgde kerstborrel waarmee we met mensen uit de ICT-branche het jaar afsluiten. Deze Christmas party is hét event om onder het genot van drankjes & hapjes te netwerken met branchegenoten en om jouw producten en diensten te promoten. Schrijf je snel in. Deze persoonlijke uitnodiging verschaft jou gratis toegang tot de IT Christmas party.

Datum evenement
9 december 2021
Locatie
Herenweg 55, 3602 AN Maarssen

Gratis aanmelden

Sponsors

Neem jij actief deel aan de IT Christmas Party? Dan zal je logo hier worden vermeld.
De volgende bedrijven hebben zich als sponsor aan de IT Christmas Party verbonden:

 

 

 

Sfeerimpressie IT Christmas Party

 

 

Plattegrond locatie

Locatieplattegrond met kerstlofts, x-mas cribs en x-mas tables

Aanmelden als sponsor

Laatste nieuws

Terugblik IT Christmas Party 12 december

12 december was het eindelijk zover. De allereerste editie van de IT Christmas Party. Dé gezelligste kerstborrel door en voor de ICT-branche. Verschillende ICT-bedrijven kwamen bijeen om gezamenlijk het jaar af te sluiten. In hun kerstoutfits werd er genoten van heerlijke winterse hapjes en drankjes. Alle hoogtepunten van het jaar werden besproken en er werden nieuwe ideeën uitgewisseld voor het komende jaar.

Digital Transformation, at Work

Naarmate de moderne werkplek evolueert, hebben bedrijven meer veelzijdige displays nodig om ononderbroken te zorgen communicatie en uitbreiding van …

Bezoek de Poly Christmas Crib, kraak de kluis en win een Poly headset!

Plantronics en Polycom zijn dit jaar samengegaan als Poly. Daarmee voorziet Poly als één organisatie haar klanten in alle …

Meer nieuws

Herenweg 55, 3602 AN Maarssen