Terugblik IT Christmas Party 12 december

Geplaatst op 18 december 2019 om 09:25

12 december was het eindelijk zover. De allereerste editie van de IT Christmas Party. Dé gezelligste kerstborrel door en voor de ICT-branche. Verschillende ICT-bedrijven kwamen bijeen om gezamenlijk het jaar af te sluiten. In hun kerstoutfits werd er genoten van heerlijke winterse hapjes en drankjes. Alle hoogtepunten van het jaar werden besproken en er werden nieuwe ideeën uitgewisseld voor het komende jaar. 

InnStyle Maarssen werd omgetoverd tot een waar kerstparadijs! Rond 16 uur arriveerden de eerste bezoekers. Bij binnenkomst ontving iedere bezoeker een uniek kerstlot met een duidelijke boodschap: ga op zoek of jij de gelukkige winnaar bent van een van de kerstpakketten. Ook werden de bezoekers aangekleed met verschillende kerstitems, kerstmutsen, brillen, hoedjes en allerlei andere feestitems werden uit de kast gehaald om alle bezoekers in kerstsfeer te brengen. 

Daarnaast konden bezoekers elkaar uitdagen tijdens een potje ijspegel vangen en konden zij een ritje maken in de Max Verstappen Race simulator. Ook was er een band met gezellige kerstmuziek aanwezig en waren er verschillende pitches. Dit alles onder het genot van heerlijke winterse hapjes en drankjes. Ook de media was aanwezig. ICTTV.online nam de kerstboodschap op van een aantal bezoekers en de visie en voorspellingen voor de ICT-branche in 2025. Deze visie en voorspelling ging vervolgens in een tijdcapsule, welke de eerste honderden jaren waarschijnlijk niet gevonden gaat worden!  

Kortom, wij hebben erg genoten van de allereerste IT Christmas Party! 

Een impressie van de allereerste IT Christmas Party kunt u hier vinden

 

Meer nieuws, december 2019

Over ons evenement

ICTWaarborg nodigt jou uit voor de IT Christmas party. Dé volledig verzorgde kerstborrel waarmee we met mensen uit de ICT-branche het jaar afsluiten. Deze Christmas party is hét event om onder het genot van drankjes & hapjes te netwerken met branchegenoten en om jouw producten en diensten te promoten. Schrijf je snel in. Deze persoonlijke uitnodiging verschaft jou gratis toegang tot de IT Christmas party.

Datum evenement
9 december 2021
Locatie
Herenweg 55, 3602 AN Maarssen

Gratis aanmelden

Sponsors

Neem jij actief deel aan de IT Christmas Party? Dan zal je logo hier worden vermeld.
De volgende bedrijven hebben zich als sponsor aan de IT Christmas Party verbonden:

 

 

 

Sfeerimpressie IT Christmas Party

 

 

Plattegrond locatie

Locatieplattegrond met kerstlofts, x-mas cribs en x-mas tables

Aanmelden als sponsor

Laatste nieuws

Terugblik IT Christmas Party 12 december

12 december was het eindelijk zover. De allereerste editie van de IT Christmas Party. Dé gezelligste kerstborrel door en voor de ICT-branche. Verschillende ICT-bedrijven kwamen bijeen om gezamenlijk het jaar af te sluiten. In hun kerstoutfits werd er genoten van heerlijke winterse hapjes en drankjes. Alle hoogtepunten van het jaar werden besproken en er werden nieuwe ideeën uitgewisseld voor het komende jaar.

Digital Transformation, at Work

Naarmate de moderne werkplek evolueert, hebben bedrijven meer veelzijdige displays nodig om ononderbroken te zorgen communicatie en uitbreiding van …

Bezoek de Poly Christmas Crib, kraak de kluis en win een Poly headset!

Plantronics en Polycom zijn dit jaar samengegaan als Poly. Daarmee voorziet Poly als één organisatie haar klanten in alle …

Meer nieuws

Herenweg 55, 3602 AN Maarssen