Sponsors

ICTWaarborg nodigt jou uit voor de IT Christmas party. Dé volledig verzorgde kerstborrel waarmee we met mensen uit de ICT-branche het jaar afsluiten. Deze Christmas party is hét event om onder het genot van drankjes & hapjes te netwerken met branchegenoten en om jouw producten en diensten te promoten. Schrijf je snel in. Deze persoonlijke uitnodiging verschaft jou gratis toegang tot de IT Christmas party.

En je kunt ook actief deelnemen!

Maak een keuze om actief deel te nemen aan onze IT Christmas Party door onderstaand aanmelformulier in te vullen en je keuze aan te vinken. Een combinatie van items is natuurlijk ook mogelijk.

Aanmeldformulier

€ 1.750
Tijdens de IT Christmas party een eigen X-mas crib om je innovaties, producten en diensten promoten? Dat kan! Met een kerstcrib is jouw bedrijf volledig in stijl met het thema. Ook zijn nog er mogelijkheden om heerlijke winterse items te presenteren in of uit de kerstcrib.
€ 1.250
Wat natuurlijk niet kan ontbreken tijdens een Christmas party zijn gedekte X-mastable. Met deze tafel trekt jouw bedrijf gegarandeerd bezoekers. De tafels zijn geschikt voor 6 tot 8 personen. De X-mas table kan uiteraard gecombineerd worden met een kersthuisje.
€ 1.000
Liever een kerstloft om jouw bedrijf te promoten? Dit is ook mogelijk. Een kerstloft is een opvallende en toegankelijke manier om mee te doen als participant tijdens de IT Christmas party en bestaat uit een staande banner van 2x1 meter en een statafel en twee krukken. Er is voldoende ruimte om te netwerken en er zijn voldoende extra mogelijkheden.
Food
Om uit te delen aan de gasten vanuit jouw crib, loft of table. Staat je voorkeur er niet bij? Ideeën zijn welkom!
€ 150
€ 170
€ 300
€ 300
€ 150
€ 270
Foodsponsor € 3.000
Een foodpoint met jouw bedrijfslogo. Onze foodsponsor levert een exclusieve (maaltijdvullende) maaltijd voor alle gasten. Er wordt een foodpunt ingericht met jouw bedrijfslogo op verschillende items zoals een banner en servetjes. Jouw logo komt op deze manier onder de aandacht bij alle gasten!
Drinks
Om uit te delen aan de gasten vanuit jouw crib, loft of table.
€ 300
€ 300
€ 220
Borrelsponsor € 8.000
Onze borrelsponsor sponsort de drankjes voor alle gasten. Jouw logo zal als borrelsponsor op de website verschijnen en op de viltjes. Daarnaast zal er een banner geplaatst worden met jouw bedrijfslogo als borrelsponsor.
Entertainmentsponsor per spel
Als entertainmentsponsor sponsor jij één van onze winterse spellen. De winterse spellen zorgen voor vermaak voor onze gasten. De entertainment sponsor krijgt een logovermelding op een banner bij de winterse spellen en mag hierbij aanwezig zijn om diverse prijsjes uit te delen aan bezoekers. Prijsjes zijn inbegrepen.
€ 750
€ 750
Exposure
€ 750
€ 500
€ 250
€ 250

Kosten van uw deelname:

Kies één of meerdere mogelijkheden om de kosten van uw deelname te berekenen.

Privacyverklaring

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het formulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.

captcha om mensen en robots te onderscheiden
Voorwaarden IT Christmas Party

Op IT Christmas Party is directe verkoop niet toegestaan, consumpties mogen uitsluitend in overleg met de organisatie worden uitgedeeld. De organisatie behoudt zich het recht om exposantenunits aan te passen zonder dat de organisatie aansprakelijk gesteld kan worden. Alle prijzen zijn excl. BTW.

Deze reservering is definitief, bij annuleren wordt het volledige bedrag (100%) bij u in rekening gebracht. U ontvangt binnenkort een factuur welke binnen 30 dagen voldaan dient te zijn.

Na inzending van dit inschrijfformulier ontvangt u voor de goede orde op het opgegeven e-mailadres een kopie van het door u ingevulde formulier. Mocht u dit niet ontvangen of heeft u naar aanleiding daarvan nog vragen, neem dan contact met ons op.

Teken hieronder uw handtekening *


Over ons evenement

ICTWaarborg nodigt jou uit voor de IT Christmas party. Dé volledig verzorgde kerstborrel waarmee we met mensen uit de ICT-branche het jaar afsluiten. Deze Christmas party is hét event om onder het genot van drankjes & hapjes te netwerken met branchegenoten en om jouw producten en diensten te promoten. Schrijf je snel in. Deze persoonlijke uitnodiging verschaft jou gratis toegang tot de IT Christmas party.

Datum evenement
9 december 2021
Locatie
Herenweg 55, 3602 AN Maarssen

Gratis aanmelden

Sponsors

Neem jij actief deel aan de IT Christmas Party? Dan zal je logo hier worden vermeld.
De volgende bedrijven hebben zich als sponsor aan de IT Christmas Party verbonden:

 

 

 

Sfeerimpressie IT Christmas Party

 

 

Plattegrond locatie

Locatieplattegrond met kerstlofts, x-mas cribs en x-mas tables

Aanmelden als sponsor

Laatste nieuws

Terugblik IT Christmas Party 12 december

12 december was het eindelijk zover. De allereerste editie van de IT Christmas Party. Dé gezelligste kerstborrel door en voor de ICT-branche. Verschillende ICT-bedrijven kwamen bijeen om gezamenlijk het jaar af te sluiten. In hun kerstoutfits werd er genoten van heerlijke winterse hapjes en drankjes. Alle hoogtepunten van het jaar werden besproken en er werden nieuwe ideeën uitgewisseld voor het komende jaar.

Digital Transformation, at Work

Naarmate de moderne werkplek evolueert, hebben bedrijven meer veelzijdige displays nodig om ononderbroken te zorgen communicatie en uitbreiding van …

Bezoek de Poly Christmas Crib, kraak de kluis en win een Poly headset!

Plantronics en Polycom zijn dit jaar samengegaan als Poly. Daarmee voorziet Poly als één organisatie haar klanten in alle …

Meer nieuws

Herenweg 55, 3602 AN Maarssen