Sponsors

ICTWaarborg nodigt jou uit voor de IT Christmas party. Dé volledig verzorgde kerstborrel waarmee we met mensen uit de ICT-branche het jaar afsluiten. Deze Christmas party is hét event om onder het genot van drankjes & hapjes te netwerken met branchegenoten en om jouw producten en diensten te promoten. Schrijf je snel in. Deze persoonlijke uitnodiging verschaft jou gratis toegang tot de IT Christmas party.

En je kunt ook actief deelnemen!

Maak een keuze om actief deel te nemen aan onze IT Christmas Party door onderstaand aanmelformulier in te vullen en je keuze aan te vinken. Een combinatie van items is natuurlijk ook mogelijk.

Aanmeldformulier

€ 1.750
Tijdens de IT Christmas party een eigen X-mas crib om je innovaties, producten en diensten promoten? Dat kan! Met een kerstcrib is jouw bedrijf volledig in stijl met het thema. Ook zijn nog er mogelijkheden om heerlijke winterse items te presenteren in of uit de kerstcrib.
€ 1.250
Wat natuurlijk niet kan ontbreken tijdens een Christmas party zijn gedekte X-mastable. Met deze tafel trekt jouw bedrijf gegarandeerd bezoekers. De tafels zijn geschikt voor 6 tot 8 personen. De X-mas table kan uiteraard gecombineerd worden met een kersthuisje.
€ 1.000
Liever een kerstloft om jouw bedrijf te promoten? Dit is ook mogelijk. Een kerstloft is een opvallende en toegankelijke manier om mee te doen als participant tijdens de IT Christmas party en bestaat uit een staande banner van 2x1 meter en een statafel en twee krukken. Er is voldoende ruimte om te netwerken en er zijn voldoende extra mogelijkheden.
Extra sponsormogelijkheden
€ 7.500
€ 10.000
€ 10.000
€ 1.250
Op aanvraag
Op aanvraag
€ 250
€ 250

Kosten van uw deelname:

Kies één of meerdere mogelijkheden om de kosten van uw deelname te berekenen.

Privacyverklaring

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het formulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.

captcha om mensen en robots te onderscheiden
Voorwaarden IT Christmas Party

Op IT Christmas Party is directe verkoop niet toegestaan, consumpties mogen uitsluitend in overleg met de organisatie worden uitgedeeld. De organisatie behoudt zich het recht om exposantenunits aan te passen zonder dat de organisatie aansprakelijk gesteld kan worden. Alle prijzen zijn excl. BTW.

Deze reservering is definitief, bij annuleren wordt het volledige bedrag (100%) bij u in rekening gebracht. U ontvangt binnenkort een factuur welke binnen 30 dagen voldaan dient te zijn.

Na inzending van dit inschrijfformulier ontvangt u voor de goede orde op het opgegeven e-mailadres een kopie van het door u ingevulde formulier. Mocht u dit niet ontvangen of heeft u naar aanleiding daarvan nog vragen, neem dan contact met ons op.

Teken hieronder uw handtekening *


Sponsors

Neem jij actief deel aan de IT Christmas Party? Dan zal je logo hier worden vermeld.

De volgende bedrijven hebben zich als sponsor aan de IT Christmas Party verbonden:

 

Hoofdsponsor

 

Overige sponsoren

HP KeeenSystems  

     

 

Over ons evenement

ICTWaarborg nodigt jou uit voor de IT Christmas party. Dé volledig verzorgde kerstborrel waarmee we met mensen uit de ICT-branche het jaar afsluiten. Deze Christmas party is hét event om onder het genot van drankjes & hapjes te netwerken met branchegenoten en om jouw producten en diensten te promoten. Schrijf je snel in. Deze persoonlijke uitnodiging verschaft jou gratis toegang tot de IT Christmas party.

Datum evenement
12 december 2019
Locatie
Herenweg 55 Maarssen

Doe ook mee

Resterende tijd

8 5 Dagen
0 9 Uren
3 3 Minuten

Plattegrond locatie

Locatieplattegrond met kerstlofts, x-mas cribs en x-mas tables

Aanmelden als sponsor

Laatste nieuws

Jouw (gratis) persoonlijke uitnodiging!

ICTWaarborg nodigt jou uit voor de IT Christmas party. Dé volledig verzorgde kerstborrel waarmee we met mensen uit de ICT-branche het jaar afsluiten.

Meer nieuws

Herenweg 55, 3602 AN Maarssen